ÜZLETI SIKER PROGRAM

HUNGARY  - SLOVAKIA - CZECH REPUBLIC - BULGARIA - ROMANIA - CROATIA - MACEDONIA - SERBIA

© 2011 WISE Közép-Európa Egyesülete. Minden jog fenntartva!

Hálás köszönet illeti az L. Ron Hubbard Libraryt, amiért engedélyezte, hogy részleteket közöljünk L. Ron Hubbard szerzői joggal védett műveiből.

 

Hálás köszönet illeti a Nemzetközi Szcientológia Egyházat, amiért engedélyezte, hogy részleteket közöljünk Nemzetközi Szcientológia Egyházat szerzői joggal védett műveiből.

 

A WISE, a WISE logó és az Anyaoroszlán és kölykei szimbólum, a PROSPERITY logó, az EFFECTIVE MENEDZSMENT KÖZPONT, az ADMIN KNOW-HOW MINTAKÉPE bejegyzett védjegyek, szolgáltatási jegyek és kollektív tagsági jegyek, amelyek a World Institute of Scientology Enterprises International, Los Angeles, Kalifornia, USA tulajdonában vannak.

 

 A TIGRIS logó bejegyzett védjegy és szolgáltatási jegy, amely a Hubbard College of Administration International, Los Angeles, Kalifornia, USA tulajdonában van, használata annak engedélyével történik.

 

 SZCIENTOLÓGIA, OEC, HUBBARD, L. RON HUBBARD ALÁÍRÁS, bejegyzett védjegyek és márkanevek, amelyek a Religious Technology Center, Los Angeles, Kalifornia, tulajdonában vannak és használatuk annak engedélyével történik.

 

A SZCIENTOLÓGUS egy kollektív tagsági jegy, amely a kapcsolódó Szcientológia alkalmazott vallásos filozófia egyházai és missziói tagjait jelöli.

 

Minden anyagot, amely elérhető ezeken az oldalakon a szerzői jogi törvények és a nemzetközi szerzői jogi megállapodás rendelkezései védenek. Ezt az anyagot az Internet oldalra a szerzői jog tulajdonos helyezte el, abból a kizárólagos célból, hogy ennek az oldalnak a felhasználói átnézzék ezeket az anyagokat. A felhasználók nincsenek feljogosítva, hogy továbbadják ezen anyagok bármelyikét, bármilyen formában, elektronikus vagy mechanikus formában, magába foglalva az adattárolási és visszakereső rendszereket, felvételt, nyomtatást vagy fotokópiát.

 

 Az ezeken a lapokon bemutatott anyagok másolásához vagy újra felhasználásához szükséges engedélyek miatt vegye fel a kapcsolatot az alábbiakkal:

 

WISE Közép-Európa Egyesület

1031 Budapest,

Nánási u. 1/C

Hungary

info@wise.hu